Izgorelo šest stanova: Uhapšen muškarac pod sumnjom da je namerno podmetnuo požar na Karaburmi

Imovinska šteta je ogromna

23.08.2024. 15:28
  • Podeli:
karaburma požar una-66c88e40dc08a.webp Foto: UNA

Muškarac S. S. (51) uhapšen je zbog sumnje da je juče na Karaburmi podmetnuo požar u svom stanu, nakon čega je izgorelo još šest stanova.

„Povodom požara koji se dogodio dana 22.08.2024. godine u Beogradu, na teritoriji gradske opštine Palilula, naselje Karaburma, u Vlašićkoj ulici, u kom nije bilo povređenih lica ali je nastupila imovinska šteta velikih razmera, dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati prema S. S. (51)“, saopšteno je.

Njemu se na teret stavlja da je izvršio teška delo protiv opšte sigurnosti, s obzirom da se sumnja da je navedeno lice namerno izazvalo požar u svom stanu koji se proširio na šest stanova stambene zgrade u kojoj se nalazi.

U navedenom zakonskom roku, osumnjičeni će biti saslušan na okolnosti krivičnog dela, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()