Mladić izrešetan ispred diskoteke u Obrenovcu: Na snazi akcija 'Vihor'

Navodno, u pitanju je pripadnik obezbeđenja

08.10.2023. 09:25
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

U jednoj diskoteci u Obrenovcu noćas se dogodila pucnjava u kojoj je navodno ranjen pripadnik obezbeđenja S.S., saznaje Informer.

Kako se nezvanično sazanaje muškarac je ranjen sa više projektila i hitno je prevezen u Urgentni centar.

"Pretpostavlja se da je ranjen sa pet metaka i to u stomak kuk i noge, prevezen je u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrede", rekao je izvor.

Napadač je pobegao, a policija je pokrenula akciju Vihor u potrazi za njim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()