Na Gradini zaplenjeno 280 kilograma marihuane

Uprava granične policije zaplenila je više od 280 kilograma marihuane i uhapsila turskog državljanina S. M. (33)

08.10.2022. 15:12
  • Podeli:
Gradina_marihuana_carina-1665234694636.webp Foto: TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su više od 280 kilograma marihuane i uhapsili turskog državljanina S. M. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Gradina, pregledom teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni, u tovarnom delu pronašla sedam kutija sa marihuanom težine 280,5 kilograma, što je detaljnim pregledom na mobilnom skeneru Uprave carina i potvrđeno.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, saopštio je MUP.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()