Na katolički Božić ubio oca sekirom: Muškarcu iz Temerina određen pritvor

Kuća u kojoj se dogodio zločin je zapečaćena i u njoj se ne nalazi niko od brojne porodice koja je tu živela

28.12.2023. 14:20
  • Podeli:
hapšenje mup srbije-65491b0306a6d.webp Foto: MUP Srbije

G. N. (36) iz Temerina, koji je osumnjičen da je sekirom ubio svog oca M.N. (76) tokom proslave katoličkog Božića u porodičnoj kući u ulici Radnoti Mikloša određen je pritvor do 30 dana, saznaje "Blic" .

"Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo oca, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana G.N. iz Temerina iz razloga osobitih okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti",  izjavila je za "Blic" portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Podsetimo, porodična tragedija dogodila se u utorak u ranim jutarnjim časovima a kako pričaju komšije zločinu je verovatno prethodila svađa a zatim i fizički obračun.

Kuća u kojoj se dogodio zločin je zapečaćena i u njoj se ne nalazi niko od brojne porodice koja je tu živela a komšije ne znaju gde su se preselili.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()