Napadnut advokat iz Novog Sada Nemanja Knežević: Teško povređen

Kneževiću su prilikom napada od strane nepoznate osobe nanete telesne povrede

14.07.2023. 12:56
  • Podeli:
policija srbije mup rs-6409c16731c23.webp Foto: MUP RS

Advokatska komora Vojvodina je saopštila da je danas u jutarnjim časovima napadnut i povređen advokat Nemanja Knežević iz Novog Sada.

U saopštenju navode da su Kneževiću prilikom napada od strane nepoznate osobe nanete telesne povrede, a okolnosti, kako su ocenili, ukazuju da napad unapred pripremljen.

Ističu da je, prema informacijama, napad povezan sa obavljanjem advokatske službe Kneževića i očekuju hitnu reakciju tužilaštva i policije na otkrivanju učinioca.

"Najoštrije osuđujemo ovaj čin, ukazujemo na veliku društvenu opasnost izvršenja krivičnih dela na štetu advokata i na neophodno angažovanje svih resursa države za zaštitu učesnika u pravosudnom sistemu", poručeno je iz Komore.

l Advokatska komora Vojvodine je najavila da će pratiti dalji rad na tom predmetu i pružiti  svu potrebnu pomoć napadnutom advokatu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()