Napadnut četrnaestogodišnjak na Miljakovcu: Zadobio teške povrede glave

Identitet napadača nije poznat

01.02.2024. 07:59
  • Podeli:
policija mup republike srbije-64fb6e97808f5.webp Foto: MUP Republike Srbije

Jedan 14-godišnjak je noćas zadobio teške povrede glave koje mu je nanelo nepoznato lice na Miljakovcu i operisan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Glavni dežurni hirurg VMA Momir Šarac rekao je za RTS da je oko 20 časova primljen 14-godišnji dečak sa teškim povredama glave.

Kako je naveo, povrede je zadobio na Miljakovcu od strane nepoznatog lica, a reč je o frakturama lobanje i krvarenju.

On je zbrinut u hirurškoj sali i njegovo stanje je jutros stabilno, rekao je  Šarac.

Na VMA je sa teškim povredama glave primljena i mlađa ženska osoba koja je pala sa drugog sprata, a ona je takođe ovog jutra stabilno.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()