Neobična nezgoda u Kičevskoj ulici: Od pucanja cevi propao asfalt, automobil upao u rupu

Nije poznato da li ima povređenih, ulica je trenutno zatvorena

Autor: Lena Sladojević
21.07.2024. 18:49
  • Podeli:

U Kičevskoj ulici u Beogradu rano jutros došlo je do pucanja vodovodne cevi, zbog čega je propao deo asfalta u koji je potom upao automobil. Ulica je zatvorena za saobraćaj, a vodosnabdevanje je obustavljeno u toj i okolnim ulicama do 22.00 časova. Oko četiri sata ujutro u Kičevskoj ulici na Vračaru pukla je vodovodna cev. Zbog pucanja cevi propao je asfalt i jedan automobil upao je u rupu.

Nije poznato da li ima povređenih, ulica je trenutno zatvorena, a Parking servis je u međuvremanu odvezao automobil kako bi nadležni obezbedili i sanirali štetu.

Stanari kažu da su dobili poruku jer im je automobil tu parkiran, a od naše ekipe su tek saznali da je u rupu upao i jedan automobil.

"Pa stalno pucaju, određene cevi sigurno su stare, tu nema dileme. Onda kao što vidite dešavaju se razni kvarovi, a onda sigurno utiču sanacije tih kvarova na cevi. Saobraćaj je prisutan, nekada je u ovoj ulici bilo zabranjeno za teretni saobraćaj, od kada je to pre desetak godina pušteno, ovde ide non stop, težak saobraćaj, kaže za UNU jedan od stanara ulice.

"Znam šta je bilo, pošto je dva tri puta pucala cev ovde i oni verovatno zamene taj deo, a onaj stari ostave i tako se prelomi na onom drugom. Tako je bilo u ovom kafiću, odmah do gimnazije i tamo je pukla cev. Oni moraju da promene sigurno 100 metara, a ne samo tih, pet šest metara", dodaje još jedan sugrađanin.

Kako smo mogli da čujemo od građana, jutros se voda slivala niz kolovoz do Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove ulice. Prema informacijama iz Gradskog stambenog, vodosnabdevanje je obustavljeno u Kičevskoj i Molerovoj, ali i okolnim ulicama do 22.00 časova. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()