Određen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke

Osumnjičeni su sinoć dovedeni u policiju na saslušanje

06.04.2024. 08:09
  • Podeli:
policija danka bor rade prelić tanjug-6610e701808bd.webp Foto: Rade Prelić Tanjug

Osumnjičenima za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora rano jutros određen je pritvor, saznaje “Blic”. Saslušavana je, i rodbina osumnjičenih da bi se proverilo da li je još neko umešan u zločin.

Njima je određen pritvor od 30 dana.

Potraga za telom ubijene dvogodišnje devojčice se nastavlja.

Saslušanje dvojice osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice u Banjskom Polju kod Bora počelo je sinoć u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Njima se na teret stavlja krivično delo - teško ubistvo u saizvršilaštvu.

J. S. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot, dovedeni su u to tužilaštvo sa krivičnom prijavom Policijske uprave u Boru.
Oni su osumnjičeni da su automobilom udarili devojčicu, a nakon toga se dogovorili da telo deteta bace.

Priznali su zločin i naveli da je telo devojčice na deponiji, ali, kako je ranije izjavio ministar policije Bratislav Gašić, sumnja se da je jedan od osumnjičenih za ubistvo devojčice prebacio telo na drugo mesto.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u četvrtak, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), zbog sumnje da su ubili devojčicu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()