Oglasio se MUP nakon što je učeniku pronađen nož u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Školskom policajcu bilo prijavljeno da učenik osmog razreda ima oružje u rancu

23.02.2024. 12:48
  • Podeli:
policija-foto-mup-srbije.jpg Foto: MUP Srbije

Nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole.

Za nož koji je pronađen u njegovom rancu, učenik je rekao da nije njegov.

Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio. Svi učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" su bezbedni. Dalji rad je u toku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poručuje da je prisustvo školskog policajca u školama i saradnja sa učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštiti bezbednosti učenika.

Posle incidenta u školu je došla i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()