Pronađen nož kod učenika u OŠ "Vladislav Ribnikar": Deca puštena kućama

U Vajber poruci upućenoj roditeljima je navedeno da će detaljne informacije o svemu dobiti kasnije

23.02.2024. 12:34
  • Podeli:
osnovna škola oš vladislav ribnikar, masakr u ribnikaru - 3 maj 2023 - Milos Tesic ATAImages-65d883e77e795.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

Deca koja pohađaju nastavu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" danas su puštena kućama, a roditeljima je stigla poruka da nastave neće biti do kraja dana. U Vajber poruci upućenoj roditeljima je navedeno da će detaljne informacije o svemu dobiti kasnije.

Istovremeno, na društvenim mrežama pojavila se inormacija da je kod jednog učenika, navodno 8. razreda, pronađen nož. Kako smo nezvanično saznali, ta informacija je istinita, što je kasnije potvrdio i MUP Srbije.

Prema navodima, nož je pronađen u rancu.

Ovu informaciju je potvrdio i jedan od roditelja dece koja idu u OŠ "Vladislav Ribnikar".

"Nož jeste pronađen kod jednog od učenika škole, đaka osmog razreda, ali nije došlo ni do kakvog incidenta. Nož je oduzet detetu, a đaci su pušteni kući. Deca su dovoljno istraumirana i ovo im je dodatno teško. Mi kao roditleji se naravno brinemo, ali moramo da budemo sigurni da je školsko okruženje za našu decu bezbedno", rekao je za Blic jedan od roditelja.

Posle incidenta i oglašavanja MUP-a, u školu je došla i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

Da podsetimo, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" se 3. maja 2023. godine dogodio masakr u kojem je dečak ubica (14) ubio deset osoba, devet učenika i školskog čuvara. 

U toku su tri sudska postupka koja se vode protiv porodice dečaka ubice, a danas je na suđenju u parničnom postupku svedočila Milanka Negić, majka jedne od ubijenih devojčica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()