Otac i brat osumnjičenog za ubistvo u Smederevu ostaju u pritvoru

Nikola K. je osumnjičen za svirepo ubistvo Živka I. u Smederevu

25.09.2023. 20:36
  • Podeli:
zatvor kragujevac 1 nebojša raus tanjug-1668521766839.webp Foto: Nebojša Raus/Tanjug

Dragan A. (43) i Đorđe A. (76) iz Smedereva, brat i otac osumnjičenog Nikole K. za ubistvo vlasnika lokala u Smederevu, saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, saznaje portal Nova.rs.

Nakon saslušanja njima je rešenjm suda određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Sud im je odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će uticati na svedoke koji će biti ispitani u toku istrage i uznemirenja javnosti.

Njih dvojica se sumnjiče da su pomagali N. K. u zločinu.

Podsetimo, Nikola K. (44) iz Smedereva, osumnjičen je da je 21. septembra sa skoro 80 uboda ubio Živka I. (68), u jednom lokalu kod pijace u centru Smedereva.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, sumnja se da je motiv jezivog ubistva novac koji je ubijeni Živko dobio nakon prodaje kuće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()