Otac stradale devojčice u Novom Pazaru za UNU: Ovom presudom drugi put su me ubili

Maloletni Belmin Hasanović je prošle godine na pešačkom prelazu ubio devojčicu Melisu Zećović i za ovo delo osuđen na dve godine zatvora

09.08.2023. 19:10
  • Podeli:
Esad Zećović UNA-64d3c887d9a46.webp Foto: UNA

U prvih šest meseci ove godine, u saobraćajnim nezgodama poginulo je 186 osoba, a povređeno više od 6.300 učesnika u saobraćaju. 

Neprilagođena brzina, uzrok je više od polovine najtežih saobraćajnih nezgoda - navodi se iz MUP-a. 

Trenutno su na snazi dvonedeljne kontrole prekoračenja brzine. Da li je to dovoljno? 

O tome i o bezbednosti u saobraćaju voditeljka emisije 'Popodne' na UNA TV Marijana Таbaković razgovarala je sa Milanom Božovićem, stručnjakom za bezbednost u saobraćaju. 

U to vreme maloletni, Belmin Hasanović je 12. decembra prošle godine na pešačkom prelazu u novopazarskom naselju Mur, idući najmanje 70 km na sat, jer veštaci nisu mogli da utvrde tačnu brzinu, s obzirom da nije bilo tragova kočenja, ubio petnaestogodišnju devojčicu Melisu Zećović. 

Pre sedam dana, on je osuđen na dve godine zatvora za ovo delo. 

Zato je gost ove emisije bio i Esad Zećović, otac devojčice koja je stradala, a više o tome pogledajte u prilogu UNA TV:

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()