Petogodišnje dete preminulo od posledica ranjavanja u selu kod Vučitrna

Dete je stradalo u dvorištu kuće u kojoj je živelo, nezvanično saznaje Tanjug

09.04.2023. 10:59
  • Podeli:
Kosovoska policija_kola hitne poomoći_Foto Profimedia-643283a37fa99.webp Foto: Profimedia / Ilustracija

Petogodišnje dete je preminulo u selu kod Vučitrna od posledica ranjavanja vatrenim oružjem, saopštila je policija u Prištini.

Nije navedeno više detalja o smrti petogodišnjaka, osim da su u subotu popodne oko 17.10 iz hitne pomoći bolnice u Vučitrnu obavešteni da je na lečenje prevezeno petogodišnje muško dete, povređeno iz vatrenog oružja.

"Od posledica povreda dečak je preminuo oko 18.35 časova. Na mestu događaja, u jednom selu kod Vučitrna, pronađena je čaura i patrona, a na udaljenosti od oko 56 metara od mesta događaja pronađen je pištolj koji je oduzet", navedeno je u saopštenju policije.

Navodi se da se slučaj istražuje, a da je telo poslato na obdukciju u Prištinu.

Kako Tanjug nezvanično saznaje, dete je stradalo u dvorištu kuće u kojoj je živelo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()