Poznato u kakvom je stanju upucani muškarac iz Trstenika

Još uvek nisu poznate okolnosti i kako je došlo do ranjavanja

16.12.2023. 12:05
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

Muškarac (33) koji je ranjen sinoć u svojoj kući u selu Velika Drenova kod Trstenika nalazi se u teškom stanju na mašini za veštačku ventilaciju, piše Telegraf.rs.

Podsećamo, muškarac je zadobio teške povrede glave od upucavanja.

Još uvek nisu poznate okolnosti i kako je došlo do ranjavanja, a prema nezvaničnim informacijama radi se o pokušaju samoubistva.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()