Predsednik Srbije: Ima čudnih stvari, istraga će pokazati motive ubistva Krsmanovića

Vučić je rekao da je to užasna tragedija i da su naši organi radili svoj posao

19.07.2024. 21:23
  • Podeli:
nikola krsmanovic foto facebook-6698f794c1d06.webp Foto: Facebook/Nikola Krsmanovic

Predsednik Aleksandar Vučić večeras je još jednom izrazio saučešće porodici ubijenog policajca Nikole Krsmanovića i rekao da u vezi sa ubicom ima mnogo čudnih stvari, da je istraga još u toku i da će tek pokazati sve motive.

Vučić je rekao za Prvu da je to užasna tragedija i da su naši organi radili svoj posao, kao i da je BIA na osnovu obaveštenja gradonačelnika Loznice o kretanju lica osumnjičenog za terorizam i za ubistvo policajca, reagovala i da je SAJ reagovao u skladu sa zakonom i ovlašćenjima koje imaju.

"I to je to. Ono što je važno, to je da će istraga tek pokazati sve motive. Ima mnogo čudnih stvari u celoj priči, ali ja za razliku od nekih drugih u regionu ne trčim pred rudu i ne donosim zaključke na osnovu priča i teorija zavere, a mnogo ih ima u ovom slučaju. Nije fer i besmisleno je nekog drugog i nekog više okrivljavati bez dovoljno pokazatelja i stvarnih materijalnih dokaza", rekao je Vučić.

Kaže da ima još jedno lice srpske nacionalnosti iz jedne druge države u regionu koje je pomagalo.

"I sve je vrlo čudno, kao i nemačka boravišna dozvola koja je lažna, koja je trebalo da nas navede na pomisao da on ide u Nemačku, ali uopšte nije bio plan da ide u Nemačku. I mnogo stvari je tu pod znakom pitanja, ali nadležni organi neka se time bave", rekao je Vučić.

Na pitanje o postovima na društvenim mrežama koje je osumnjičeni objavljivao, Vučić je rekao da je likvidirano lice bilo podložno uticajima različitih agencija.

"Vi od mene tražite da vam iznesem još više detalja, ali ono što sam mogao da kažem rekao sam", rekao je Vučić.    

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()