Pretraženo pola trase Lazarevog kanjona: Nastavlja se potraga za telom male Danke

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke

07.04.2024. 16:29
  • Podeli:
potraga danka lazarev kanjon mup republike srbije-6612ad5c78edb.webp Foto: MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine, saopštio je MUP. 

Lazarev kanjon, potraga za Dankom Ilić, foto MUP Srbije

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od sedam kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona duboke 70 metara.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno, kaže se u saopštenju MUP-a.

foto MUP Srbije

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke.

MUP je istakao da "opsežna pretraga terena u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala se nastavlja".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()