Pritvor za državljanina Srbije i tri državljanina Jermenije zbog teških krađa

Sumnja se da su oni posebnim alatom otvarali brave na vratima stanova iz kojih su oduzimali nakit i novac

24.02.2024. 12:56
  • Podeli:
pritvor, zatvor - shutterstock-658ef341dfdb1.webp Foto: Shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušani su A. R. (25), A. S. (55), L. V. (28) kao i tri državljanina Jermenije V. A. (38), H. K. (38) i A. B. (40) zbog sumnje da su kao saizvršioci na teritoriji Beograda izvršili više teških krađa.

Sumnja se da su oni posebnim alatom otvarali brave na vratima stanova iz kojih su oduzimali nakit i novac, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva odredio pritvor u trajanju od 30 dana osumnjičenim jermenskim državljanima, kao i za A. S.

Za A. R. je doneto rešenje kojim mu je zabranjeno napuštanje stana, uz elektronski nadzor, dok je za L. V. doneto rešenje kojim mu se zabranjuje napuštanje boravišta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()