Priveden zbog duvanja u pištaljku: Aleksandar Arsenijević ponovo uhapšen u Kosovskoj Mitrovici

Pristalice Srpske demokratije i građani okupili su se ispred policijske stanice i zahtevaju oslobađanje Arsenijevića

02.10.2024. 15:41
  • Podeli:
kosovska policija, 3 sept 2024 - foto Tanjug Tanjug video-66d6b3707694c.webp Foto: Tanjug/Tanjug video

Predsednik Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević uhapšen je danas u Kosovskoj Mitrovici zbog remećenja javnog reda i mira.

On je uhapšen nakon što je duvao u pištaljku u blizini jednog objekta koji se nalazi u vlasništvu Albanca, a kada se na šetalištu pojavio tzv. gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice Erden Atić.

Zamenik komandira tzv. kosovske policije za Region sever Veton Eljšani rekao je za Tanjug da su zajedno sa liderom Srpske demokratije privedeni  još jedan Srbin i dvojica Albanaca dodajući da se radi na rasvetljavanju okolnosti i da ne zna kada će oni biti pušteni.

Pristalice Srpske demokratije i građani okupili su se ispred policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice odakle zahtevaju oslobađanje Arsenijevića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()