Produžen pritvor osumnjičenom za ubistvo 16-godišnje devojke u Ripnju

Njemu se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju

11.05.2023. 14:14
  • Podeli:
Policija Ripanj Tanjug MILOŠ MILIVOJEVIĆ-645cdbf5866d4.webp Foto: Tanjug/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor S. I. (37)  osumnjičenom da je na svirep i podmukao način ubio 16-godišnju devojku 10. aprila u Ripnju, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

Pritvor mu je produžen za još 30 dana, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Osumnjičeni je na saslušanju u tužilaštvu priznao izvršenje krivičnih dela za koja se tereti i detaljno izneo svoju odbranu.

Sumnja se da je S. I. 10. aprila oko 14.30 časova iz porodične kuće u Ripnju kolima povezao devojku i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, S. I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru između rastinja oborio na zemlju gde se nad njom izivljavao a potom joj nožem ubadao u predelu stomaka, levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život i trpela bolove, a kasnije preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku, nakon čega je napustio lice mesta, uz pretnju da će se vratiti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()