Pronađeno telo drugog muškarca nestalog u poplavi u Novom Pazaru

Telo je pronađeno nakon pet dana intezivne potrage

23.01.2023. 11:42
  • Podeli:
poplave Raška UNA 5-1669030214999.webp Foto: UNA

Pet dana intezivne potrage je završeno pronalaskom tela Ramiza Rožajca koji se zajedno sa svojim komšijom Safetom Zekićem utopio u reci Trnavica u Novom Pazaru. Nesrećni Rožaj je živeo u Švajcarskoj.

Prema nezvaničnim informacijama telo preminulog Ramiza Rožajca pronađeno je više od 8 km od mesta gde je upao u reku Trnavica. Telo je pronađeno na obali reke Raške nekoliko kilometara dalje od Novog Pazara prema Raški.

Danas u potrazi za telom Ramiza Rožajca pored mnogobrojnih građana, vernika učestovali i pripadnici Vojske Republike Srbije, Vatroganse jedinice, ronilačkih jedinica Žandarmerije kao i pripadnici PU Novi Pazar.

Podsetimo, dvojica novopazaraca nastradala su pre pet dana u naselju Čermidžinica pokušavajući da stave vreće sa peskom, kako bi zaustavili nabujalu reku Trnavicu. Prema rečima jednog očevica, ostale muškarace koje je nabujala reka povukla sa sobom, komšije su izvukle iz bujice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()