Pucnjava na Novom Beogradu: Mladić upucan tri puta, prevezen u Zemunsku bolnicu

Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale 96 puta, od toga 13 puta na javnom mestu

28.03.2024. 08:15
  • Podeli:
hitna-65f822dae5ca8.webp Foto: TANJUG/ BRANKO LUKIĆ

U Beogradu se u toku noći dogodila pucnjava u kojoj je mladić tri puta upucan u nogu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Pucnjava se dogodila u 2.30 časova na uglu Jurija Gagarina i Gandijeve ulice, a mladić je prevezen u Zemunsku bolnicu.

Na skretanju ka aerodromu "Nikola Tesla" u 19 časova, vozilo je skrenulo s puta, a tom prilikom povređeni su muškarac i žena, koji su potom odvedeni u Zemunsku bolnicu.

Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale 96 puta, od toga 13 puta na javnom mestu.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, a bilo je poziva i za psihijatrijske i pacijente u alkoholisanom stanju, navode u Hitnoj pomoći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()