Saobraćajna nesreća kod Leskovca: Tinejdžer povredio kičmu, prevezn u Urgentni centar u Nišu

Zadobio je povrede glave, kičmenog stuba i grudnog koša

03.06.2024. 13:19
  • Podeli:
hitna pomoć Zavod za urgentnu medicinu Beograd-654a4d0332975.webp Foto: Zavod za urgentnu medicinu Beograd

Vozilo marke "sitroen" sinoć oko 22.00 sata sletelo je s puta kod mesta Pašina česma kod Leskovca, prilikom čega je mladić (19) povređen.

„Mladić T.N. (2005) zadobio je povrede od 3 do 6 pršljena, to jest prelom pršljenova. Primljen je u Opštu bolnicu Leskovac u 22 sata Nakon dijagnostike prebačen je u Urgentni centar Niš oko 23 sata“, kazao je za Jugmediu direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević.

Iz niškog UKC saopštili su da je T.M (19) svestan, a nakon sagledavanja i primarne stabilizacije pacijent je primljen na Klinici za anesteziju u jedinici intezivnog lečenja.

„Zadobio je povrede glave, kičmenog stuba i grudnog koša“, dodaju iz UKC Niša, prenosi Jugmedia.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()