Sjenica zavijena u crno: Dečak koji je nastradao tokom igre, prošlog vikenda napunio tri godine

Strina nesrećnog deteta navela je da Hitna pomoć nije mogla da spasi mališana

12.06.2024. 21:37
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Trogodišnje dete nastradalo je danas oko 17 časova u selu Draževiće u Sjenici. Kako kaže rodbina nastradalog dečaka, sve se zbilo tokom dečije igre, piše Alo.

"To mi je od devera dete. Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo. Kako sam čula, dečak je ušao u automobil, i gurnuo glavu kroz prozor. U jednom trenutku, kako kažu, prozor je krenuo naviše i priklještio vrat dečaku. Nažalost, nije mu bilo pomoći. Nakon toga došla je Hitna pomoć, ali mogli su samo da vide da dete nije živo", rekla je kroz suze strina nastradalog dečaka.

Kako kaže, da tragedija bude veća, mališan je prošle subote napunio tri godine.

"Prošlog vikenda roditelji su mu slavili rođendan. Ja sam se operisala pre dve nedelje, a on je došao da me poseti. Kakvo je to dete bilo, pametno, vredno", objašnjava uplakana strina.

Kako ističe, nastradali dečak ima mlađeg brata.

"On ima mlađeg brata, koji ima godinu dana. To je veoma časna porodica. Oni se bave poljoprivredom, ne znam gde su u tom trenutku bili roditelji. Telo je odneto na obdukciju" rekla je za Alo strina nastradalog dečaka. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()