Šleper probio ogradu kod Bresnice, završio u dvorištvu domaćinstva

Krivina na kojoj je šleper sleteo lokalnom stanovništvu je poznata kao dugogodišnja crna tačka na ovoj deonici.

26.04.2023. 09:37
  • Podeli:
policija saobraćaj mup republike srbije-1667921581075.webp Foto: MUP RS

Šleper s prikolicom sleteo je jutros s magistralnog puta Čačak-Kraljevo u mestu Bresnica, na samoj granici sa susednom opštinom Kragujevac.

Kako prenosi Kurir, kamion je probio čeličnu ogradu i prevrnut završio u dvorištu domaćinstva u blizini Kočovića bunara, mestu gde se graniče Bresnica i Bumbarevo Brdo.

"Pacijent povređen u saobraćajnom udesu primljen je stabilnog opšteg stanja, sa povredom grudnog koša i ramena. Posle dijagnostike i opservacije pacijet smešten na odeljenje hirurgije", izjavila je dr Marija Stranjanac, iz čačanske Opšte bolnice.

Krivina na kojoj je šleper sleteo lokalnom stanovništvu je poznata kao dugogodišnja crna tačka na ovoj deonici.

"Vozač šlepera je imao sreće. Nema sedmice da neko ne sleti na ovom delu puta. Deonica od oko jednog kilometra od Kočovića bunara do bresničkog groblja je vrlo rizična", prenosi Kurir reči meštanina Bumbarevog Brda,

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()