Strava na suđenju Belivuku: Prikazane fotografije raskomadanog tela ubijenog Veličkovića

Pripadnici ove grupe su, kako se vidi na fotografijama, odsečene delove tela premeštali i nameštali za slikanje

05.03.2024. 16:58
  • Podeli:
Veljko Belivuk_hapšenje_Foto Profimedia-63d3ca92f3248.webp Foto: Profimedia

 U sudnici Specijalnog suda u nastavku suđenja pripadnicima grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prikazane su fotografije  raskomadanog tela ubijenog Gorana Veličkovića.

Da je njegovo telo na fotografijama pred sudom su potvrdili i okrilvjeni saradnici Bojan Hrvatin i Srđan Lalić.

Pripadnici ove grupe su, kako se vidi na fotografijama, odsečene delove tela premeštali i nameštali za slikanje, dok se na jednoj slici vidi i da je Veličkoviću na leđima napisano "Korać".

Lalić je rekao i da se na jednoj od fotografija vidi on sa Belivukom i mrtvim Veličkovićem.

Nakon što je u sudnici prikazana fotografija dva pištolja, okrivljeni -saradnik Bojan Hrvatin je rekao da su ti pištolji ponuđeni Goranu Veličković za 1200 evra, čime su ga i namalili da se vidi sa pripadnicima grupe. 

Hrvatin je rekao da je  Miljković slikao te pištolje i predstavio se na "Skaju" kao "Matori" prodavac tog oružja.

Među prepiskama nakon Veličkovićevog ubistva vide se poruke "Jel si ga prepoznao", "Goksi" i " Iskreno najčvršći do sad kog smo odrali",  "Sekira u glavu". 

Takođe je prikazana poruka nakon slike ubijenog Veličkovića "Vidi lutko Meksiko u sred Beograda hahaha".

Pušten je audio snimak na kojem se čuje muški glas i govori da ima još dva tri sata posla i posle čišćenje i kupanje, na šta je okrivljeni saradnik Srđan Lalić konstatovao da je to Belivukov glas, dok je Belivuk to negirao za govornicom.

Neke od poruka koje se vide su i "Odlepiću, samo blejim sa leševima, a najjače, spisak nikako da se smanji" , "braća iz CG kažu ovo ni u Meksiko nismo viđeli". 

Veličkovića je, kako se navodi u optužnici, namamio Bojan Hrvatin u kuću u Ritopeku 3. avgusta 2020. godine gde su ga propadnici grupe mučili i ubili. 

Odbrana od početka suđenja, tvrdi da su ove slike fotošopirane. Suđenje će se nastaviti tokom dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()