Suspendovani policajac iz Kruševca osumnjičen da je podvodio ćerke i prodavao eksplicitne snimke

Proverava se autentičnost svih iskaza, ispituju se svedoci, a biće rađena i dodatna veštačenja

15.01.2024. 16:07
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

Suspendovani policajac I. T. iz Kruševca i njegova emotivna partnerka uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivična dela protiv polnih sloboda na štetu njegovih maloletnih ćerki iz dva braka, a blizak rođak ove porodice kaže da je sve počelo kad je I. T. stupio u vezu sa novom partnerkom, a njegova najstarija ćerka došla iz inostranstva gde inače živi sa majkom.

Njih dvoje su zadržani u pritvoru, a istraga je u fazi ispitivanja.

Proverava se da li su počinili neko od krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala ili seksualna eksploatacija.

Ćerka se požalila majci

Međutim, prema rečima bliskog rođaka ove porodice, sve se saznalo kad je najstarija ćerka (17) došla iz inostranstva u Kruševac i posle boravka kod oca se požalila majci i ispričala kakav je horor pretrpela.

"Došla je ovde na odmor i on se ponudio da boravi kod njega koji sada živi sa tom novom ženom. Devojčica mu je inače prvo dete, a ima ih troje iz različitih brakova. Tu je nastao horor", rekao je rođak za Kurir.

On objašnjava da je njena majka rekla da je snimao eksplicitne snimke na kojima je njihova ćerka.

"Van sebe smo svi", rekao je on.

Eksplicitni snimci

Kako je ispričao rođak, I. T. je suspendovani policajac koji je ostao bez posla pošto je, kako tvrdi rođak, navodno proneverio neki novac.

"On je tada ostao bez posla i kad je počeo da se viđa sa svojom novom partnerkom sve je krenulo po zlu. Nakon što se starija ćerka požalila svojoj majci koja je sve prijavila policiji, javila se i mlađa iz njegovog braka sa koleginicom iz policije i rekla da je i onda proživela užas sa ocem", kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, otac je prodavao video snimke na kojima su njegove ćerke i na taj način pribavljao novac od kad nema posao.

Podsetimo, policija proverava autentičnost svih iskaza, ispituju se svedoci, a radiće se i dodatna veštačenja i to ne samo psihološko-psihijatrijska, već će se proveravati i mobilni telefoni kao i svaka komunikacija sa društvenih platformi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()