Teška nesreća kod Čačka: Sudar automobila i kombija, putničko vozilo se prevrnulo

Broj povređenih lica, kao ni stepen njihovih povreda, još uvek nije poznat

18.06.2023. 15:05
  • Podeli:
saobraćajna neesreća pixabay-1665912032931.webp Foto: Pixabay

Težak udes dogodio se u popodnenim satima u magistralnom putu od Čačka ka Kraljevu u mestu Mojsinje, gde je došlo do sudara jednog putničkog i jednog teretnog vozila, javljaju agencije.

"Putnički automobil se od siline udara sa kombijem, prevnuo na bok. Ljudi koji su se našli u blizini, odmah su pritrčali da izvade povređene iz putničkog automobila i ukažu im pomoć. Put je zakrčen, a očekuje se i dolazak Hitne pomoći", izjavio je za agenciju RINA očevidac Nikola R, koji se u momentu nezgode zatekao na mestu događaja.

Za sada još uvek nije poznat broj povređenih lica, kao ni stepen njihovih povreda. Saobraćaj na Ibarkoj magistrali se, zbog udesa, odvija otežano, pa su stvorene velike kolone vozila, prenosi Nova.rs.

Očekuje se i uviđaj pripadnika saobraćajne policije koji će otvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovoe nezgode.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()