Teške traume: Osobe povređene u udesu na auto-putu "Miloš Veliki" iz Čačka prebačene u UKC Srbija

Do nesreće je došlo juče oko 13 časova u pravcu od Beograda ka Čačku

25.09.2024. 21:16
  • Podeli:
hitna pomoć, kragujevac, 4 okt 2023 - foto Tanjug Nebojša Raus (2)-655b0f420b803.webp Foto: Tanjug/Nebojša Raus

Oba pacijenta povređena u saobraćajnoj udesu na auto-putu "Miloš Veliki" kod mesta Sokolić prebačena su danas u Urgentni centar UKC Srbije, saopšteno je iz Opšte bolnice Čačak.

U pomenutoj jučerašnjoj nesreći povređene su tri osobe, od kojih je jedna posle pružanja lekarske pomoći u čačanskoj Opštoj bolnici podlegla povredama.

"Tri osobe povređene u saobraćajnom udesu primljene su na Urgentno-prijemno odeljenje u teškom opštem stanju. Povređeni muškarac je i posle svih preduzetih mera reanimacije preminuo na Urgentno-prijemnom odeljenju. Dete i ženska osoba u teškom opštem stanju, sa teškim telesnim povredama primljeni su u jedinicu intezivne nege", potvrđeno je iz Opšte bolnice Čačak.

Kako je rečeno za Tanjug u Policijskoj upravi u Čačku do nesreće je došlo juče oko 13 časova u pravcu od Beograda ka Čačku, kada je putničko vozilo sletelo sa puta.

Iz bolnice su za Tanjug potvrdili da su tri osobe sa teškim povredama dovezene, kao i da je muškarac D. Đ. (44) preminuo na Urgentnom odeljenju.

Maloletnica (14) i V. Đ. (37) su u teškom opštem stanju primljene u Jedinicu intenzivne nege i u toku je njihova dijagnostika i zbrinjavanje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()