Težak sudar u Bulevaru kralja Aleksandra: Auto se zakucao u tramvaj, povređene tri žene

Uzrok nesreće za sada nije poznat

07.01.2024. 21:54
  • Podeli:
sudar bulevar kralja aleksandra instagram mojbeograd-659b0e67b4fc1.webp Foto: Instagram/PrintScreen/moj_beo_grad_

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu kod okretnice tramvaja kada se automobil otpozadi zakucao u tramvaj na liniji broj 6.

Tramvaj je stajao u stanici i putnici samo što su bili izašli iz njega. U nesreći su povređene tri osobe i prevezene u Urgentni centar.

"Udarac je bio toliko jak da je tramvaj maltene poskočio, ceo prednji deo automobila je smrskan. U autu su bile tri žene, jedna za volanom, jedna suvozač i jedna pozadi. Prednji deo auta se dimio posle udarca. Jedna od žena je krvave glave izašla iz auta, dok su ženu koja je bila za volanom izvukli lekari Hitne pomoći kroz suvozačeva vrata, nakon čega ju je odvezla ekipa Hitne pomoći", kaže očevidac za Kurir.

Uzrok nesreće za sada nije poznat.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()