Težak udes kod Čačka: Troje ljudi povređeno u sudaru autobusa i automobila

Do nesreće je došlo oko 21 sat i 30 minuta na magistralnom putu Čačak – Kraljevo kada je autobus, prilikom preticanja drugog autobusa, direktno udario u automobil koji je nailazio u susret

26.03.2023. 09:18
  • Podeli:
policija-rotacija-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Dve žene i jedan muškarac teško su povređeni sinoć u saobraćajnoj nesreći u čačanskom naselju Mojsinje. Oni su hospitalizovani u Urgentno-prijemnoj službi Opšte bolnice u Čačku, saopšteno je iz te medicinske ustanove.

Do nesreće je došlo oko 21 sat i 30 minuta na magistralnom putu Čačak – Kraljevo, u čačanskom naselju Mojsinje, kod Molove pumpe.

"Tri pacijenta su primljena Urgentno-prijemnu službu čačanske Opšte bolnice iz udesa u Mojsinju. Ženska osoba starosti 22 godine je primljena u teškom opštem stanju sa povredom glave i grudnog koša u jedinicu intenzivne nege. Muškarac starosti 61 godinu u teškom opštem stanju sa povredom grudnog koša i prelomom ekstremiteta primljen je u jedinicu intenzivne nege i ženska osoba, 50 godina, stabilnih vitalnih parametara sa povredom grudnog koša i potkolenice primljena je u jedinicu intenzivne nege", rečeno je iz PR službe čačanske bolnice.

Do udesa je došlo kada je autobus prevoznka "Gaga turs", prilikom preticanja drugog autobusa, direktno udario u automobil koji je nailazio u susret, javio je dopisnik Tanjuga.

Deonica tog magistralnog puta koja prolazi kroz Mojsinje, važi za crnu tačku na teritoriji grada Čačka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()