Užas u beogradskoj bolnici: Majka ćerkici rastvarala sedative u soku dok je bila na bolničkom lečenju

Žena je maloltenoj ćerki davala razne vrste sedativa bez znanja doktora

10.03.2024. 14:05
  • Podeli:
hitna beograd wikimedia-64fc89057c3ee.webp Foto: Wikimedia

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušana M.R. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od 29. februara do 08. marta ove godine godine izvršila krivično delo Nasilje u porodici.

"To je učinila tako što je svojoj kćerci, maloletnoj oštećenoj, dok se, u njenoj pratnji, nalazila na bolničkom lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta, bez znanja i saglasnosti lekara, različite vrste sedativa rastvarala u soku i davala joj da pije" navodi se u saopštenju tužilaštva i dodaje:

"Usled toga se kod maloletne oštećene u krvi nalazila potencijalno smrtonosna doza sedativa, a što je utvrđeno toksikološkom analizom krvi."

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()