Veliki požar u Kikindi u novogodišnjoj noći: Vatra buknula u bivšoj fabrici hemijskih proizvoda

Uzrok požara biće poznat kad se vatra ugasi i obavi uviđaj.

01.01.2024. 07:43
  • Podeli:
vatrogasci_pozar-64326a01726d5.webp Foto: Pixabay

Pola sata iza ponoći na periferiji Kikinde buknuo je veliki požar. Vatrena stihija buknula je u delu dvorišta bivše fabrike "Hemik".

Komšije iz okolnih kuća u neverici su posmatrali ogroman požar, izražavajući bojazan zbog otpada koji se nalazi u blizini objekta.

- Jedan od komšija alarmirao je policiju i vatrogasce. Gori plastika i rastinje. Tamo ima kartona i paleta, ali smo čuli da se sa druge strane dvorišta nalazi opasan otpad koji je obezbeđen - ispričale komšije za Kurir.

Stanovnici ulica Radnička i Braće Subotički u šoku su posmatrali vatrogasce dok su gasili vatru.

- Na terenu je devet vatrogasaca spasilaca sa četiri vatrogasna vozila, kao i Industrijska vatrogasna jedinica NIS-a. U ovom trenutku ne može da se proceni koliko će vatrogascima biti potrebno vremena da se izbore sa vatrenom stihijom - izjavio je Zoran Budiša, načelnik Odeljenja za vanredne situacije i dodao da gori plastika.

Uzrok požara biće poznat kad se vatra ugasi i obavi uviđaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()