Vučić: Nadležni organi proveriće pretnje Tanjugu i mogućnost gonjenja počinilaca

Vi se osećajte slobodno i radite svoj posao, poručio je predsednik Srbije novinarima

01.10.2024. 20:29
  • Podeli:
Tan2023-10-2412262975_0 aleksandar vučić foto vladimir šporčić-653e266d1cb96.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom pretnji koje su upućene novinskoj agenciji Tanjug da će naši nadležni organi proveriti sve u vezi sa tim i videti kakva je mogućnost gonjenja lica koja su to učinila.

"Proveravaćemo i razgovaraću sa našim organima da se vidi kakva je mogućnost gonjenja takvih lica. Vi se osećajte slobodno i radite svoj posao", poručio je Vučić na pitanje novinara Tanjuga povodom pretnji koje su stigle na redakcijski mejl iz Albanije od osobe potpisane kao "Trim Bardhi".

On je dodao da je to poslao možda neko ko je napustio Kosovo i Metohiju i otišao u Albaniju, kao i da takvi mejlovi najčešće ne dolaze sa Kosova i Metohije, već iz Švajcarske, Nemačke, Austrije i drugih zemalja.

U pretećem mejlu koji je Tanjug juče dobio navodi se da će svaki novinar agencije "dobiti metak u potiljak" kada kroči na tlo Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()