Za 5 minuta dve saobraćajne nesreće kod Zlatibora: Kombi završio prevrnut, putevi blokirani

Preporučuje se alternativni pravac preko Čajetine

16.09.2024. 15:46
  • Podeli:
saobraćajka - Printscreen Instagram 192_rs-66e836956b428.webp Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

U razmaku od samo pet minuta na putu ka Zlatiboru dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima na sreću nije bilo nastradalih.

Prva saobraćajna nesreća dogodila se oko 15 časova pre ulaska na Zlatibor u kojoj je kombi završio prevrnut na bok.

Kako se vidi na snimku objavljenom na internetu, građani su se okupili da pomognu vozaču da izađe iz vozila.

Samo 5 minuta kasnije pre ulaska na Zlatibor kod Čajetine dogodila se još jedna saobraćajna nesreća. I u ovoj saobraćajnoj nesreći kombi je završio prevrnut, piše Blic.

Preporučuje se alternativni pravac preko Čajetine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()