Dankina majka o nestanku ćerke: Mučno mi je da pričam o tome, samo želimo da se pojavi

Devojčica Danka Ilić nestala je 26. marta u Banskom polju kod Bora, gde je bila sa majkom i bratom.

02.04.2024. 21:55
  • Podeli:
nestala danka facebook jovana dragomirović-660304ca4c3b4.webp Foto: Facebook Jovana Dragomirovic

Potraga za devojčicom Dankom Ilić koja je pre tačno osam danas nestala u Banjskom polju, nedaleko od Bora, traje, nažalost, i dalje. Ivana Ilić, majka nestale devojčice, prvi put od momenta Dankinog nestanka, oglasila se za Kurir.

"Ne znam kako izdržavamo sve ovo, mučno mi je da pričam o tome, mučno mi je da mislim o tome, samo Boga molim da nam se ona vrati. Kad sve to prođe, rekla sam da ću se oglasiti javno na sve uvrede i objave, jer stvarno nema smisla ovo što pojedini rade. Ja trenutno niti želim, niti imam snage da sada razgovaram na tu temu, samo nam je jedna stvar bitna, a to je naša Danka", rekla majka nestale devojčice Danke Ivana Ilić.

"Teško ovo može bilo ko da razume, samo želimo da se pojavi i što pre ovo završi, o drugim opcijama ne želim ni da mislim, niti imam snage", kaže majka nestale devojčice.

Ivana je na kraju zamolila sve za razumevanje u ovim teškim trenucima i naglasila da će u svakom slučaju na kraju stati na put, kako kaže, nebulozama i uvredama, koje se s vremena na vreme plasiraju javnosti.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić nestala je 26. marta u Banskom polju kod Bora, gde je bila sa majkom i bratom.

Policijske snage danima češljaju svaki pedalj na području ovog sela u borskoj opštini, dok istraga teče i ka drugim smerovima ispitujući svaki detalj koji bi mogao pomoći pri rešavanju slučaja koji čitavu naciju već danonoćno drži budnima strepeći zbog onoga šta bi moglo da se krije iza misterioznog nestanka dvogodišnjeg deteta.

Nakon danonoćne potrage na području Banjskog polja, pojavio se novi trag koji je ukazao da potraga za dvogodišnjom devojčicom treba da teče i u drugom pravcu, van granica Srbije, s obzirom na to da se pojavio snimak deteta koje neverovatno podseća na Danku u prisustvu dve žene, i to u austrijskom glavnom gradu, kada je isti zabeležio naš državljanin koji živi u Beču. I istraga, kao i potraga za Dankom, teče punom parom s nadom da će se dete što pre vratiti roditeljima, koji su takođe, pored Ivaninog brata, više puta saslušavani u Policijskoj upravi Bor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()