Dečak (11) pao sa Kalemegdanske tvrđave: Zadobio teške povrede

Dežurne ekipe Hitne pomoći intervenisale su 115 puta tokom noći

16.06.2024. 08:59
  • Podeli:
hitna-65f822dae5ca8.webp Foto: TANJUG/ BRANKO LUKIĆ

Jedanaestogodišnji dečak koji je sinoć pao sa Kalemegdanske tvrđave zadobio je teške povrede i prevezen je u Urgentni centar, a posle dijagnostike na Institut za majku i dete, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

Trenutno nema dodatnih detalja o ovoj nesreći. 

Prema rečima lekara, noć je prošla relativno mirno s obzirom na to da je vikend, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe lakše povređene, prenela je Radio televizija Srbije.

Muškarac star 40 godina lakše je povređen kada je oboren sa motora u Francuskoj ulici.

Dežurne ekipe Hitne pomoći intervenisale su 115 puta, a od toga su 24 intervencije bile na javnim mestima. 

Hitnoj pomoći su se noćas najčešće obraćali građani koji imaju astmu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()