Drama u Majdanpeku: Žena se prevremeno porodila u toaletu kuće, jedno dete nije preživelo

U pitanju je bila blizanačka trudnoća

13.11.2023. 09:18
  • Podeli:
hitna pomoć Zavod za hitnu medicinsku pomoć (2)-654a4c7d4a123.webp Foto: Zavod za hitnu medicinsku pomoć

Žena iz Majdanpeka prevremno se porodila u svojoj kući dok je odlazila u toalet, saznaje portal Nova.rs.

Direktor opšte bolnice u Majdanpeku dr Marko Radulović potvrdio je za naš list da se ova situacija dogodila.

„U pitanju je bila blizanačka trudnoća i žena se porodila prevremeno. Dok je bila u toaletu sve se dogodilo. Mi ne znamo da li je dete bilo mrtvorođeno ili živorođeno. Dete i žena su odmah prevezeni sanitetom u bolnicu, a telo deteta je poslato na obdukciju, koja je urađena, ali se taj izveštaj dostavlja tužilaštvu, pa ne znam kako je nastupila smrt“, objašnjava Radulović.

Kako je naglasio događaj se desio pre nekoliko dana, a žena je odmah pozvala Hitnu pomoć i prijavila da se porodila.

„Pošto je u pitanju bila blizanačka trudnoća, žena se porodila i sa drugim detetom u bolnici, ali pošto je u pitanju prevremena trudnoća, dete je odmah poslato u Beograd. Drugo dete se normalno rodilo i poslednje informacije koje smo mi imali je da je u dobrom stanju.“, objanio je.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()