DZ Čačak: Direktor tvrdi da nije bilo greške lekara u slučaju žene koju je ujeo stršljen

Pedesetsedmogodišnja žena, koju je prošlog petka ujeo stršljen, u subotu je preminula u čačanskoj bolnici

18.07.2023. 14:13
  • Podeli:
Hitna pomoc.jpg Foto: beograd94

Povodom slučaja koji se prošlog petka dogodio u Čačku, kada je od posledica ujeda stršljena preminula žena starosti 57 godina, direktor čačanskog Doma zdravlja Aleksandar Pajović formirao je komisiju koja je ispitivala okolnosti pod kojima je se to dogodilo, javlja RTS.

"Komisija za unutrašnju kontrolu i Stručni savet Doma zdravlja su zasedali i dali svoje izveštaje. Izuzev nekih propusta, ne toliko bitnih, data je adekvatna terapija, ali jednostavno pacijentkinja je bila u teškom stanju."

"Pozvana je i naša ekipa Hitne pomoći koja se priključila intervenciji, dali su potrebnu terapiju i transportovali pacijenatkinju u čačansku bolnicu, ali ona je već bila preminula, da li u putu ili po dolasku u bolnicu. Sve smo detaljno ispitali i nije bilo stručne greške, izuzev nekih sitnih okolnosti koje su i nebitne za sve to", rekao je Pajović.

Žena koju je ujeo stršljen u subotu preminula je u čačanskoj bolnici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()