Okončan štrajk u Pošti Srbije

Obustava rada je prekinuta nakon razgovora štajkača sa rukovodstvom tog javnog preduzeća

12.10.2022. 08:29
  • Podeli:
Glavna pošta_Beograd_Foto Profimedia-1665557106327.webp Foto: Profimedia

Štrajk u Pošti Srbije okončan je posle razgovora predstavnika Sindikata Sloga sa rukovodstvom tog javnog preduzeća.

"Pošta Srbije brine o zaposlenima i nastoji da im obezbedi bolji materijalni položaj, koji je moguć jedino zajedničkim naporima i u neprestanom socijalnom dijalogu, nužnom za rešavanje svih klučnih pitanja, kao i o daljim koracima u unapređenju materijalnog položaja zaposlenih, uslova rada i planovima za dalji razvoj preduzeća", navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

Sindikalci su razgovarali sa v.d. direktorom Zoranom Ðorđevićem, a prisutni su bili njegov šef Kabineta Slavoljub Janićijević i predsednik Nadzornog odbora Preduzeća Boris Šarenac.

Sindikat Sloga su predstavljali članovi Nemanja Mitrović, Srđan Popadić i Zoran Pavlović.

Đorđević je, dodaje se, potom održao redovan sastanak sa predstavnicima ostalih sindikata koji deluju u Pošti Srbije, na kome je bilo reči o realizaciji planova u tekućoj, ali i planovima za narednu godinu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()