Pomen Oliveru Ivanoviću na godišnjicu ubistva održan u Hramu Svetog Save

Ivanović je ubijen sa šest hitaca u leđa ujutru 16. januara 2018. godine ispred sedišta njegove stranke u Kosovskoj Mitrovici

16.01.2023. 10:29
  • Podeli:
oliver ivanović profimedia-1666095159554.webp Foto: Profimedia

U Hramu Svetog Save održan je pomen povodom pet godina od ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija i pravda", kojem su prisustvovali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.

Najpre su sveštenici u Hramu održali pomen, a zatim su uži članovi Ivanovićeve porodice, zajedno sa Vučićem i Brnabić, paljenjem sveća odali počast i time obeležili pet godina od njegovog ubistva u Kosovskoj Mitrovici.

Pomenu su pored udovice Milene Ivanović, Oliverovog sina, prijatelja i brojne rodbine, prisustvovali i direktor kancelarije za KiM Petar Petković i v.d direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević.

Oliver Ivanović je ubijen sa šest hitaca u leđa ujutru 16. januara 2018. godine ispred sedišta njegove stranke u Kosovskoj Mitrovici. Sahranjen je 18. januara godine, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()