Potraga za Dankom (2) širom regiona: Devojčicu traži i slovenačka policija, MUP Srpske izdao apel

Na snazi je i Interpolova žuta poternica

03.04.2024. 13:03
  • Podeli:
danka ilic FacebookIvana Ilic-6604429e2b1ad.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

U potragu za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora, koja je nestala 26. marta u naselju Banjsko Polje, uključila se i policija Slovenije.

Kako prenosi slovenački portal 24UR svi koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojčici, mogu da je jave slovenačkoj policiji.

"Ukoliko imate bilo kakvu informaciju, možete nazvati hitnu pomoć slovenačke policije na broj 113", navela je policija.

Apel MUP-a Srpske u vezi sa nestankom Danke Ilić
 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je danas građane da ukoliko imaju informaciju o nestaloj devjčici Daniki Ilić, iz Srbije, hitno obaveste policiju na broj telefona "122".

Screenshot Interpol

"Dvogodišnja devojčica je nestala 26. marta 2024, 13.00 sati u Banjskom Polju, Bor, Srbija. Devojčica ima smeđu kosu, smeđe oči i visine je oko 85 cm", saopšteno je iz MUP-a Srpske.

U vreme nestanka na sebi je imala maslinastu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Potraga za Dankom ilić ušla je u deveti dan. Informacije o njenom nestanku i potrazi svakodnevno se objavljuju na udarnim mestima u svim medijima u regionu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()