Prva konferencija o harmoniji liderstva: "Lider sa dušom" 22. i 23. decembra na Zlatiboru

Lideri sa dušom ističu važnost izgrađivanja zajednice lidera koji su posvećeni ravnoteži između profesionalnog i privatnog života

Autor: Promo
19.12.2023. 16:33
  • Podeli:
Lider sa dušom - logo konferencije-6581b713793fd.webp Foto: Promo

"Lider sa dušom", naziv je konferencije koja će se održati na Zlatiboru 22. i 23. decembra, a čiju organizaciju je podržalo JP „Gold gondola Zlatibor“. Učesnici će saznati kako postati „lider sa dušom“ sa sposobnošću suptilne umetnosti vođenja koja se temelji na dubokom razumevanju vlastite duše i njene povezanosti s vođenjem. Ova konferencija izlazi izvan tradicionalnih okvira poslovnog liderstva, istražujući kako najbolje integrisati duhovne vrednosti, empatiju i svesnost u korporativni svet.

Program centralnog dana 23.12. obuhvata inspirativne govornike, duboka tematska predavanja, interaktivne radionice i umrežavanje lidera iz sličnih oblasti. Svoje vizije i iskustva u subotu, 23. decembra, predstaviće: biznis mentorka Marina Lazarević, biznis ekspertkinja Luli Miloš, biznis ekspert Vladimir Veličković, HR ekspertkinja Sonja Čuljak, energetska terapeutkinja Anita Jakovljević, motivaciona govornica Vesna Danilovac, doktorka kvantne medicine Ljudmila Vukosavljević, lekar sportske medicine Dušan Vešović, direktor komunikacije ABA lige Aleksandar Todorović, dirketor Sun Beach Club Dubai Darko Subotić, predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović, direktorka Gold gondole Bojana Božanić, dirketor Turističke organizaicje Zlatibor Vladimir Živanović i direktor Turističko-rekreativnog kompleksa Nikola Novaković.

Prvi dan 22.12. posvećen je pre svega ženama preduzetnicama kroz teme poput: Vrati sebe sebi, Finansijska pismenost, Fitnes i ishrana, a o njima će govoriti Anita Jakovljević, Marina Lazarević, Vladimir Veličković, Marijana Kutlešić i lekar sportske medicine Dušan Vešović.

Zlatiborska Gold gondola je preduzeće koje funkcioniše po modernim principima ulažući u kontinuirane obuke i edukaciju zaposlenih. Za kratko vreme gondola je postala prepoznatljiva turistička atrakcija sa izvanrednim rezultatima, a to ne bi bilo moguće bez liderstva koje inspiriše sve članove tima da daju najbolje od sebe. Ova konferencija je dobra prilika da učesnici čuju iskustva i savete koji dolaze iz najuspešnijeg javnog preduzeća Zapadne Srbije.

Lideri sa dušom ističu važnost izgrađivanja zajednice lidera koji su posvećeni ravnoteži između profesionalnog i privatnog života. Inspirisani razvojem savremenog koncepta liderstva ovu jedinstvene konferenciju organizuju Opština Čajetina, JP „Gold gondola Zlatibor“, Turistička organizacija Zlatibor, Turističko-rekreativni komplekt Zlatibor i Udruženje građana „Zlata“.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()