Težak oporavak posle ranjavanja: Poznato kako je danas nastavnica istorije iz "Ribnikara"

Pre više od šest meseci, po prijemu u bolnicu, nesrećna žena imala je operaciju stomaka, a zatim desne potkolenice i leve šake

10.11.2023. 14:27
  • Podeli:
Pucnjava OŠ Vladislav Ribnikar UNA-64520970bd0a8.webp Foto: UNA

Kolege bivši i sadašnji učenici nastavnice Tatjane Stevanović, koja je teško povređena na svom radnom mestu, 3. maja 2023, u OŠ "Vladislav Ribnikar" pokrenuli su inicijativu da ova hrabra žena dobije nacionalnu penziju.

Učenik je tog kobnog dana u Tatjanu pucao dok je držala čas. Ona se i posle više od šest meseci nalazi u bolnici i samo vikendom ide kući.

Prema pisanju medija, nastavnica se oseća loše, čeka operaciju kuka i ugradnju veštačkog.

- Bori se, a to je najvažnije. Okružena je prijateljima, porodicom i kolegama i uz veliku podršku bivših i sadašnjih učenika. Šake i karlica su teško povređene. Na terapijama je. Niko ne zna do kada, niti se daju ikakve prognoze - rekla je za Kurir jedna njena bliska prijateljica.

Tatjana je teško povređena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" jedna od šestoro ranjenih i srećom preživelih u strašnom masakru na Vračaru, u kojem je ugašeno deset života.

Tatjana je u UKCS operisana nekoliko puta. Prvi dan po prijemu imala je operaciju stomaka, posle desne potkolenice i leve šake. Spasavali su joj život, pa je kuk koji se rasprsnuo od metka kojim je pogođena u stomak, ostavljen "da se rešava" kasnije, kada se ona stabilizuje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()