Učesnici protesta blokirali most 'Gazela'

Sve je proteklo bez incidenata, a na početku kolone je razvijen transparent "Srbija protiv nasilja".

12.05.2023. 19:36
  • Podeli:

Učesnici  protesta "Srbija protiv nasilja" blokirali su danas most Gazela u oba smera i deo međunarodnog puta koji prolazi kroz Beograd na Mostarskoj petlji.

Sve je proteklo bez incidenata, a na početku kolone je razvijen transparent  "Srbija protiv nasilja".

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, koji predvodi kolonu,  pozvao je neposredno pre blokade Gazele poslanike da prvi blokiraju taj most.

Učesnici protesta su prošetali ulicom Kneza Miloša, pored Vlade Srbije, a potom su stigli i na most Gazela, koji će biti blokiran, kako je planirano, dva sata.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()