Ugašen požar u Užicu, vatrogasci i dalje dežuraju

Vatrogasne ekipe rade na dogašavanju, nigde više nema otvorenog plamena

04.02.2023. 13:39
  • Podeli:
Požar_Užice_pogon za tapaciranje nameštaja_Foto Tanjug_Rec Media Užice_Nemanja Cerović (2)-63de61a9a5170.webp Foto: Tanjug / Rec Media Užice / Nemanja Cerović

Požar u užickom naselju Turica, koji je izbiro jutros oko 6.30 sati, je ugašen, i nigde više nema otvorenog plamena.

Vatrogasne ekipe rade na dogašavanju i stalno su na terenu, potvrdio je za Tanjug načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Užicu Saša Cicvarić.

Uviđaj koji će utvrditi šta je izazvalo požar je u toku, dodao je on.

Na gašanju požara, koji je oko 6 časova i 27 minuta zahvatio oko 1.000 metara kvadratnih pogona za proizvodnju i tapaciranje nameštaja u užickom naselju Turica, bilo je angažovano 20 vatrogasaca i osam vatrogasnih vozila.

Nakon završenog uviđaja znaće se tačan uzrok požara, a već sada se zna da je materijalna šteta velika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()