Irena Vujović i Arno Gujon razgovarali sa mladima: Zajedno da jačamo Srbiju

Rezultati ostvareni zahvaljujući svim građanima naše zemlje, ali da tu ne sme da se stane, kažu iz SNS

06.12.2023. 14:13
  • Podeli:
irena vujović, arno gujon, 6 dec 2023 - Tanjug SNS Info-centar-65707344e8338.webp Foto: Tanjug/SNS-Info centar

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović i kandidat na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Arno Gujon razgovarali su danas sa omladinom i poručili im da je Srbija danas na sigurnom putu i da "brzom prugom ide u budućnost".

Vujović je zahvalila mladima na podršci i razumevanju koje su imali u prethodnim godinama i što su bili oslonac, saopštila je SNS.

"Hvala vam što ste nam bili oslonac da zajedno jačamo Srbiju. Moramo još da radimo, a da bismo uspeli da postignemo još rezultata za Srbiju i za sve njene građane i zato je važno da pružimo podršku listi 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'", navela je Vujović.

Gujon je rekao da su rezultati ostvareni zahvaljujući svim građanima Srbije, ali da tu ne sme da se stane.

"Plate i penzije su, iz godine u godinu, sve veće, 550 hiljada novih radnih mesta, stotine novih fabrika, stotine kilometara novih auto-puteva, puteva, pruga, nove bolnice, domovi zdravlja i klinički centri. Svi ti rezultati postignuti su zahvaljujući podršci građana Srbije, i tu ne smemo da stanemo, nego moramo još sigurnijim korakom u budućnost“, poručio je Gujon.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()