Irena Vujović: Naša podrška i oslonac su naši najstariji sugrađani

Vujović je pozvala sve da pruže podršku listi "Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane"

19.11.2023. 14:49
  • Podeli:
irena vujović, arno gujon, izborna kampanja 2023 - foto tanjug služba za informisanje sns-655a124f68fda.webp Foto: Tanjug/Služba za informisanje SNS

Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Irena Vujović i Arno Gujon, posetili su bračni par Todorović i istakli da su penzioneri imali razumevanja za teške reforme koje su sprovedene, a koje su pomogle da Srbija bude ekonomski stabilna. 

Vujović i Gujon su se zahvalili Dušanu i Dostani Todorović i istakli da država posebnu pažnju poklanja penzionerima, navodi se u saopštenju SNS-a.

"Naša podrška, snaga i oslonac su najstariji sugrađani, upravo  su oni izgradili Srbiju. Država poklanja posebnu pažnju penzionerima. Penzije su sve veće iz godine u godinu, penzionerska kartica olakšica je za njihov svakodnevni život. Grade se bolnice, klinički centri, domovi zdravlja širom Srbije", podsetila je Vujović.

Vujović je pozvala sve da pruže podršku listi "Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane", jer to znači kvalitetniji život svih građana Srbije, dodaje se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()