Jeremić: Narodna stranka doživela težak udarac, najveća odgovornost moja

Prema podacima RIK-a, Narodna stranka je na osnovu 7.916 obrađenih biračkih mesta, osvojila 0,88 procenata glasova

18.12.2023. 13:28
  • Podeli:
vuk jeremić, 19 nov 2023 - foto tanjug jadranka ilić (1)-65675548bd4c1.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je na izborima ta stranka doživela težak udarac, da zbog toga nesumnjivo mora biti ozbiljnih posledica, ali da je najveća odgovornost njegova.

"Kandidovali smo čestite i obrazovane ljude i politiku u koju smo svi iskreno verovali. Zbog čega je rezultat bio ovakav i kojim putem ići dalje, razgovaraćemo u okviru Narodne stranke u danima koji dolaze. Nesumnjivo je da mora biti ozbiljnih posledica, a najveća odgovornost je moja", napisao je Jeremić na društvenoj mreži X (bivši tviter).

Jeremić se u objavi zahvalio svim građanima Srbije koji su svoj glas Narodnoj stranci, kao i stranačkim aktivistima koji su se, kako je rekao, u teškim okolnostima u poslednjih šest meseci, nesebično žrtvovali za zajedničku ideju.

Jeremić se u izbornoj noći nije obratio na konferenciji za novinare u izbornom štabu, već se prvi put oglasio dan kasnije na društvenim mrežama.

Putem društvene mreže X oglasio se i kandidat za gradonačelnika te stranke Vladimir Gajić i rekao da se zahvaljuje svima koji su dali toj stranci glas u Beogradu i naglasio da mu je žao što nisu uspeli.

Prema podacima RIK-a, Narodna stranka je na osnovu 7.916 obrađenih biračkih mesta, osvojila 0,88 procenata glasova. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()