Vučević: Izbori su festival demokratije, SNS će priznati rezultate kako god glasali građani

Dodao je da su izbori uvek bili prilika da se oceni nečiji rad i da se odluči „da li oni koji su bili odgovorni treba i dalje da budu odgovorni ili nekome drugome treba dati šansu“.

02.06.2024. 20:29
  • Podeli:

Predsednik Srpske napredne stranke i Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da su izbori „festival demokratije“ i dodao da će SNS priznati rezultate, „kako god da glasaju građani“.

„Kako god da glasaju građani, tako ćemo i priznati, bez bilo kakvog odugovlačenja ili osporavanja. Biće isključivo kako građani kažu, to je za nas svetinja. A verujem da građani cene i rad i pre svega odgovornost“, rekao je Vučević novinarima nakon što je glasao na biračkom mestu u Novom Sadu.

Dodao je da je „umereni optimista“ da će lista koju podržava predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobediti i u Novom Sadu, kao i u svim lokalnim samoupravama.

„Najvažnije je da danas prođe sve u redu i mislim da nema potrebe za dizanje bilo kakve tenzije. Imamo najveći broj posmatrača i iz države i iz inostranstva. Dozvolite građanima da iskažu svoju biračku volju, nema potrebe za dizanjem bilo kakve tenzije u društvu. Izbori su uvek festival demokratije i verujem da će volja birača biti jedina vrednost i zakonomernost o tome ko je kako prošao na izborima“, kazao je Vučević.

Dodao je da su izbori uvek bili prilika da se oceni nečiji rad i da se odluči „da li oni koji su bili odgovorni treba i dalje da budu odgovorni ili nekome drugome treba dati šansu“.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()