Koliko je Beograd spreman za odbranu od poledice i snega?

Ekipa televizije UNA posetila je Javno komunalno preduzeće 'Beograd put'

Autor: Tijana Škodrić
27.01.2023. 19:25
  • Podeli:

Na "prvoj liniji" odbrane puteva od poledice i snega je Javno komunalno perduzeće "Beograd put". U Beogradu nema većih problema u saobraćaju, a sneg se ne zadržava na kolovozu.

Zato smo posetili "Beograd put", kako bismo proverili njihovu opremljenost i spremnost da održavaju puteve bezbednim za saobraćaj.

Sa dežurnim inženjerom Zimske službe "Beograd puta" Goranom Todorovićem razgovarala je Tijana Škordić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()